Yeni yıl...

Herşey birkaç hafta önce bir yemekte ortaya çıkmıştı aslında, Derya ve Mert ile yemekte bir ara "yol yapmak" gerekliliğinden bahsetmiştik sadece oysaki. Bir anda fikir hoşumuza gitmiş ve yemek Suriye'ye gitme fikri ile son bulmuştu.

1 Ocak 2007 İstanbul'dan başlayan yol maceramız Ankara/Adana/Gaziantep diye başlayıp, sınır kapısında son buldu. Suriye tabiki ellerinde vize olmadan ortaya çıkan bu üç adamı ülkeye almadı ama zaten amaç tabiri caizse sınıra dayanmak olduğu için herşey gayet keyifliydi, hatta sınırdaki gümrük memurları ve görevli polis ekibi ile uzunca bir süre çok eğlenceli sohbetler etme şansı bulduk :).

48 saat içinde sadece Gaziantep'de bir gece konaklayarak yaklaşık 2600 km. yol yaparak "yol yapmak" sevdamızı körelttik, bol bol gezdik, yedik/içtik ve eğlendik. Bir sonraki hedefi bile belirledik, en yakın zamanda Atina.

Alternatif yılbaşı partimiz her sene yaptığımızdan/gittiğimizden çok daha renkli/zevkli/eğlenceliydi. Ah bir de İmam Çağdaş bayram süresince kapalı olmasaydı...