Eğlencelik

Şenlik son sürat devam ediyor. Sabah Murat ile 'Özgür Yazılım Geliştirme Ortamları' konulu bir seminer verdik. Saat 9:30'da olan seminere 3 dakika geç girebildim, girdiğimde Murat henüz başlamamıştı çünkü son değiştirdiğimiz sunum dosyası büyük ihtimal OO.org 2.x -> 1.3 serisi farkı sebebi ile Murat'ın bilgisayarında açılmayı reddediyordu. Son düzenlemeler olmayan sunum ile seminere başladık fakat ben ne yazık ki mutlu olmadım seminer performansım ile. Hem çok tutuk hem de dağınık konuştum söz bana geçtiği zamanlar, Murat sağolsun bolca toparladı.

Sonuç olarak bu semineri bundan sonra vermemeye karar verdim, elbisenin güzeli olmaz iş taşıyanındadır derler ya, bende bu elbise pek durmadı bugün.

Bunun dışında şenlik son hız devam ediyor, yarın da pek leziz bir program bizi bekliyor. ( bkz: Program )

Selçuk Erdem'den 'Gimp ve Linux'ta Özgür Çizgiler' ve Chris Stephenson'dan 'Giuseppe ile Programlama', Debian Türkiye Paneli ve öğle arasında EMO salonunda Şenlik'te bulunan konuşmacıların büyük bir kısmının katılmasını planladığımız Neden Linux 1001 isimli sohbet toplantısı favorilerim :)

Pardus pek yoğun ilgi ile karşılaşınca Pazar günü, EMO salonunda öğlen arasında programda olmayan Pardus Sohbet Toplantısı isimli bir kaçak :) toplantı düzenleyeceğiz bu ara.